1r de batxillerat va al cinema

Tots els alumnes de 1r de batxillerat vam anar el dijous 14 de novembre al cinema de Mataró Park per tal de veure la pel•lícula anomenada “Cold Skin”, basada en la novela “Pell Freda” escrita per Albert Sànchez Piñol. Va ser grabada en anglés probablement per tenir més distribució.

Pensàvem que veuríem la pel•lícula en català però quan va començar ens vam adonar  de què l’escoltaríem en anglès però amb subtítols en català. Ens vam sorprendre molt. Al principi es van escoltar algunes queixes, però després ens vam donar compte de què és una bona manera perquè els alumnes millorem el nostres anglès.

Personalment em va agradar la pel•lícula, la vaig trobar interessant i entretinguda, ja que la història era bastant diferent al que estic acostumada a veure. A més com que tenía poc diàleg  vaig estar molt  atenta per poder entendre i seguir la pel•lícula.

Penso que aquesta sortida ens va anar molt bé a tots els alumnes per tenir una idea sobre de què va el llibre i al llegir-lo entendre’l millor.

 

Tags:

Comments are closed.