Premis Goya 2018

Des de fa més de 30 anys, els premis Goya han estat una mostra de reconeixement a les millors estrelles professionals del cinema espanyol. Al llarg dels anys, gràcies al reconeixement de l’Academia de las Artes y las Ciencias Cinematográficas de España, molts herois cinematogràfics han passat de l’anonimat a convertir-se en autèntiques estrelles reconegudes pel públic cinèfil de tota la península ibèrica i de l’estranger.

Directors com Carlos Saura, Fernando Trueba, José Luis Garci, Pedro Almodóvar, Álex de l’Església, Guillermo del Toro, J.A. Baiona o Amenábar; actors com Javier Bardem, Benicio del Toro, Sergi López, Viggo Mortensen o Antonio Banderas; actrius com Penélope Cruz, Rachel Weisz, Nicole Kidman, Victoria Abril, Paz Vega, Verónica Forqué, Salma Hayek, Juliette Binoche o Carmen Maura , i d’altres professionals de gran projecció internacional com el compositor Alberto Iglesias, o el director de fotografia Javier Aguirresarobe, entre molts altres, figuren en la història d’aquests premis.

Però, passem a les dades més importants i interessants! Anem directament a l’acció i comencem a parlar de algunes de les categories com a cirereta del pastís…

Quines són les Millors Pel·lícules nominades als premis d’aquest any 2018?

Pel·lícules ordenades respectivament: El Autor (Manuel Martín Cuenca), Estiu 1993 (Carla Simón), Handia (Jon Garaño i Aitor Arregi), La Librería (Isabel Coixet) i Verónica (Paco Plaza).

Aqui són els nominats a la Millor Direcció:

Directors ordenats respectivament: Manuel Martín Cuenca (El Autor), Aitor Arregi i Jon Garaño (Handia), Isabel Coixet (La Librería) i Paco Plaza (Verónica)

També tenim els participants a la categoria del Millor Guió Original:

A continuació, la categoria de la Millor Música Original:

En la categoria següent, el Millor Actor Protagonista:

La que segueix què és, la Millor Actriu Protagonista:

Després tenim, la Millor Direcció de Producció:

No ens oblidem de la classificació del Millor Montatge:

I per finalitzar, els Millors Efectes Especials:

Tags:

Comments are closed.