Moda Primavera-Estiu 2014

Si vols estar a la moda , aquesta temporada recorda la premissa següent: com més color afegiu al teu guarda-roba , millor  les últimes tendències en colors de moda ens conviden a utilitzar tonalitats d’allò més variades .

Els tons neó o pastís són els reis de la moda primavera estiu . Aplica els colors de moda a la roba per lluir millor que mai i de la manera més cool .

La tendència dels pantalons de colors és realment genial i , per descomptat, el rosa no podia quedar descartat. Podem trobar de molts tipus i estils com  pota d’elefant o pescadores , en jeans  , de tir baix o tir alt …
Combinats  amb samarretes bàsiques o camises blanques i un fabulós blazer negre , són perfectes i ideals .

Sens dubte el millor calçat , és obtar per sandàlies , ja que és el millor per al look primaveral i estiuenc.  Tambe diademes de flors i clips i bosses grans en tons de primavera . Dóna-li al teu cabell alguns reflexos com besats pel sol , posa’t una ombra brillant i amb reflexos a les parpelles , i aclareix les teves galtes amb rubor rosa o un bronzejador lleuger per assegurar-te que el teu rostre coincideixi amb el teu armari de primavera.

ROPK3RO3RKKEJEKM

 

 

Share This:

Tags:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.