PFI Perruqueria: STS Beauty Barcelona

Sessió de perruqueria.

Les alumnes del PFI de perruqueria del nostre institut van asistir a una fira anomenada STS Beauty Barcelona el passat dilluns 15 de febrer, i van poder gaudir d’activitats de perruqueria i estètica.

STS Beauty Barcelona es consolida com la Fira Professional de Bellesa de Barcelona. Es va realitzar el 13-14 i 15 de febrer; al recinte CCIB-FORUM.

La seva última edició va tenir una participació de 320 expositors i més de 57.800 visitants. Aquestes exposicions venen productes i fan demostracions de  maquillatge corporal, perruqueria, manicures, passarel·les de models,  etc.

Algunes alumnes del PFI de perruqueria expliquen que aquesta fira té stands on venen productes de maquillatge i perruqueria, també es pot observar com altres professionals fan el seu treball.
Una alumna d’aquest PFI ens ha informat del que van fer:
“Doncs el que vam fer va ser: primer els professors ens van ensenyar on era cada cosa, hi havia parades on feies cua i et donaven un tiquet i anaves a una altra cua i et regalaven una pinta o xampú. Tornaves a fer cua i et feies fotos amb el producte i anaves a una altra cua amb aquesta foto i et regalaven la pinta o el xampú.
 Hi havia molts maquilladors fent el seu treball i molts stands diferents. Un perruquer fent pentinats recollits a algunes noies, i moltes parades amb planxes i xampús, cremes; extensions, etc.
Hi havia un stand on tot valia 1€, tenía colònies, màscares exfoliants, i maquillatge. Desprès vam veure passarel·les de dones totes maquillades però no sé com explicar-te: tota la cara platejada i pentinats súper extranys, no sé si m’explico, com de fantasía.

Maquillatge corporal.

Hi havia parades solidàries on donaves només 3€ i et regalaven una cistella amb unes quantes coses com agraïment, m’agradaría poder explicar més, però no vaig tenir temps de passar per cap altre lloc…”

Share This:

Tags:

Comments are closed.