Manteniment de vaixells a l’escola de Vela de Premià

DSC_0355Els alumnes de cicle de grau mitjà de manteniment de vaixells del nostre institut, van anar el passat mes de febrer a l’escola de vela de Premià. Els nostres alumnes han fet el manteniment dels seus Requeros (embarcacions de vela) i com a gratificació l’escola de vela els hi dóna unes classes de navegació en els Requeros.

DSC_0358Una altra activitat que fan els alumnes al Port de Mataró, on tenen una embarcació d’uns 9 metres d’eslora és un REFIT, és a dir, desmuten completament la barca i  deixen el casc de l’embarcació pelada per renovar tots els elements que han desmuntat per tornar-los a muntar modificant lleugerament l’interior de l’embarcació.

DSC_0356Aquests estudis de cicle mig, capaciten per realitzar el muntatge, el manteniment i la reparació de la maquinària i dels equips dels vaixells d’esbarjo i dels serveis portuaris, així com per realitzar el servei tècnic de postvenda de vaixells d’esbarjo.

 

 

A l’Institut Miquel Biada, els alumnes estan construint tres embarcacions de lleure petites, i tenen  previst, si tot va bé, l’última setmana de classe fer una sortida al Port de Mataró per a que els alumnes les provin.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.