Anàlisi “Hasta el Último Hombre” de Mel Gibson

“Hasta el último hombre” és el nou film de Mel Gibson, director i actor de famoses pel·lícules com Apocalypto o Braveheart.  Està protagonitzada per Andrew Garfield, Vince Vaughn, Sam Worthington, Luke Bracey, Hugo Weaving, Ryan Corr, Teresa Palmer, Richard Pyros i Rachel Griffiths. El guió, està escrit per Andrew Knight y Robert Schenkkan.

Imagen relacionada
La pel·lícula està basada en la història real del sergent de l’Exèrcit d’EE. UU. Desmond Doss, un cristià Adventista del Setè dia conscienciat i que es va negar a portar armes al front i que, va ser condecorat amb la Medalla d’Honor pel president Harry S. Truman, per haver salvat la vida a més de 75 homes sota el constant foc enemic durant la brutal batalla d’Okinawa, a la Segona Guerra Mundial.

Resultat d'imatges de desmond doss

La recepció després de la primera projecció va ser molt fluixa, i de fet va ser criticada de comèdia involuntària, però conforme va anar avançant la jornada i va arribar a més números de crítics es van anar oblidant completament les primeres sensacions.

“Hasta el último hombre”es va estrenar als Estats Units el passat 4 de novembre. Compta amb una valoració de 86% a Rotten Tomatoes i de 71% en Metacritic. La crítica destaca que Gibson ha aconseguit plasmar d’una manera realista la veritable naturalesa de la lluita armada, amb un tram final que es desenvolupa a la batalla d’Okinawa que és pur cinema gore, no es podia esperar menys de l’home que va dirigir “La Pasión de Cristo”.

Resultado de imagen de hasta el ultimo hombre

Tags: ,

Comments are closed.