Vaga d’estudiants el 9 de març

        

Les vagues convocades pel sindicat d’estudiants produïdes el darrer 26 d’octubre i 24 de novembre van ser un èxit, molts alumnes es van afegir a la causa buidant les classes i manifestant-se al carrer pacíficament.

El PP va veure que no estem d’acord amb les revàlides franquistes i es va veure obligat a retirar-les.                         Això demostra que si ens unim i reivindiquem els nostres drets, podem aconseguir que les nostres propostes es duguin a terme.

El partit popular ha causat un sistema educatiu penós i ara ens vol fer creure que ha canviat presentant-se com un partit polític democràtic i dialogant però sabem que això només ho fa perquè ens callem. El mateix partit ha demostrat que no és així perquè porten cinc anys retallant, i portaran als tribunals la votació del congrés que va dir no a la LOMCE, per poder seguir aplicant-la.

 

Així que aquest darrer 9 de març vam omplir els carrers 15.000 estudiants d’ESO, batxillerat, FP, Universitat, professors i pares. Han participat més de 200.000 persones a les manifestacions produïdes a la resta de l’Estat.

També ens han recolzat treballadors de les kellys, Coca-Cola i molts altres col·lectius que defenses els drets laborals i unes condicions de vida dignes.

Comments are closed.