Els científics marxen al Delta de l’Ebre

Els alumnes que cursen 1r i 2n de Batxillerat científic han anat dos dies al Delta de l’Ebre per tal de treballar les espècies invasores i el seu impacte ecològic, així com l’estudi de diversos ecosistemes que només podem trobar en aquestes zones humides properes al mar.

 

Van marxar dijous 19 d’octubre en autocar des de l’institut i van arribar divendres 20, al vespre. Es van allotjar en un hotel a Sant Carles de la Ràpita.

Posta de sol a les llacunes de l’Encanyissada i la Tancada

El primer dia, només arribar, van anar en piragua per un tram del riu Ebre (13km), entre Mirabet i Banifallet, per observar el bosc. També van anar de visita a la llacuna de l’Encanyissada i la zona del Fangar per observar la vegetació. El segon dia van anar a l’Ermita de l’Aldea per observar l’espècie invasora més abundant al Delta: el cargol poma. Finalment van anar a una platja on van dinar i van veure aus, vegetació d’aigua dolça i dunes.

Segons els professors encarregats de portar aquesta excursió, la valoració dels alumnes de cara a la sortida és molt positiva i aquest any ha tingut un 95% d’assistència.

 

 

 

Comments are closed.