Espanya campiona europea de handball

La selecció espanyola d’handbol es proclama campiona d’Europa guanyant a Suècia a la final per un resultat bastant contundent de 29-23. Gràcies a les parades del porter espanyol Arpad Sterbik i l’eficàcia del xut de Ferran Solé i david Balaguer.

L’Europeu d’Handbol 2018 es va jugar des del 12 de gener fins al 28 de gener a Croàcia, on participen grans seleccions com Dinamarca, França o Alemanya campiona de l’europeu 2016.

El camí d’Espanya cap a la final va ser bastant complicat,van debutar amb èxit davant la República Txeca, es van imposar a Hongria, i van perdre davant Dinamarca una de les seleccions més fortes. Tot i aquesta derrota van aconseguir el seu pas a les semifinals guanyant  Alemanya, que era l’actual campiona d’Europa, van aconseguir passar a la final del campionat guanyant a França amb un resultat final de 23 – 27 al marcador. 

Tags:

Comments are closed.