COSMOBEAUTY

Els alumnes del PFI d’Imatge Personal van anar el passat dimarts 22 de gener al COSMOBEAUTY, a la Fira de Barcelona de l’Hospitalet. COSMOBEAUTY és una fira professional de perruqueria i estètica on conviuen les millors marques de productors del sector, amb les novetats del moment i amb demostracions en directe. Els alumnes van arribar al recinte sobre les 10:30 i van començar la visita amb la seva professora que els va explicar i ensenyar coses interessants i les novetats del moment. Després els va deixar sols pel recinte per a que anessin on més els cridès l’atenció.

Pel que sabem als alumnes els va agradar moltíssim anar i es van quedar fascinats amb aquesta fira. La professora que els va acompanyar cita “Jo sempre dic que és com un nen petit en una botiga de xuxes” ja que les noies es van comprar moltes coses perquè els preus eren molt més assequibles que en el mercat normal.

Pensem que és una sortida molt interessant ja que és una manera molt diferent i entretinguda per a què els alumnes aprenguin i coneguin  les novetats del sector, tant de perruqueria com d’estètica.

 

 

 

 

 

 

 

 

<?php echo do_shortcode(“

“); ?>

Share This:

Tags: , ,

Comments are closed.