Tancament de Zara a Mataró

La botiga Zara de La Riera de Mataró ha baixat persianes aquest passat mes de gener. Inditex, propietària entre altres marques de Zara, no vol fer comentaris; però, des de fa anys, el grup tèxtil gallec prioritza les anomenades “flagships”, macrobotigues de referència, en detriment de les petites.

L’Ajuntament i la seva directiva afirmen que no repercutirà en la situació comercial actual, però moltes botigues tradicionals i petites corroboren que segurament hi haurà una baixada de les ventes considerable.

Tot i que al principi la petita empresa estava en contra de l’implicació dels grans comerços, s’han adonat de que els necessiten per millorar el seu rendiment i per això no volen que se’n vagin aquestes marques famoses.  

 

A més a més s’ha especulat de que el pròxim mes d’Abril,

la botiga Pull&Bear ubicada al carrer Barcelona i que també forma

part de la mateixa cadena de Zara possiblement tancarà.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.