La Volta Ciclista a Catalunya arriba Mataró

El passat 20 de març la volta ciclista a Catalunya va fer una aturada a Mataró, com és habitual en els darrers anys.

Després d’acabar la primera etapa  a Calella els ciclistes amb el seu equip van anar fins a Mataró per sortir cap a Valls on acabaria la segona etapa. Va  guanyar  Alejandro Valverde l’ Sprint final. L’arribada es va organitzar a l’esplanada del Parc Central, al Camí de la Geganta. Hi havia diferents llocs de merchandaising dels principals patrocinadors de la Volta a Catalunya. Amb la presència de gent coneguda mundialment com Aleix Espargaró pilot de motoGP.

La Volta anirà  arreu de Catalunya i finalitzarà  a Barcelona el 25 de Març. Els principals favorits per endur-se la victòria a casa són Alejandro Valverde actual líder, Nairo Quintana i J. McCarthy.

 

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.