Sant Jordi 2018 a l’institut

 

Aquest any, el dia de Sant Jordi a l’institut ha estat diferent ja que en comptes de fer un festival a la sala d’actes, s’han organitzat multitud de tallers on el alumnes de l’ESO han pogut tastar noves experiències amb monitors especialitzats. Així han pogut fer vàries receptes de cuina, escalar una torre de capses de Coca-Cola,   realitzar pulseres de macramé, fer un programa amb Scrath, ballar salsa i bachata, fer bones fotos amb el mòbil i d’altres activitats.

 

 

A més a més, com cada any, hi ha hagut el repartiment  de premis del concurs literari , del fotogràfic i de punts de llibre i s’han fet els jocs de llengua a les classes.  Ha estat un Sant Jordi ben aprofitat i a més a més amb bon temps!

D’altre banda, els alumnes de 1r de batxillerat han marxat cap a la Riera de Mataró per realitzar una lectura en veu alta d’un fragment d’una novel.la d’en Manuel de Pedrolo de quí aquest any es celebra el seu naixement ara fa cent anys. S’ho han passat molt bé gaudint del passeig per la Rambla de Mataró i mirant els llibres de multitud de parades que hi havien distribuides pel centre de la ciutat.

 

Tags: ,

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.