Els de 1r batx. van a Londres

Un grup d’alumnes de 1r de batxillerat van realitzar un viatge a Londres que va durar des del passat 11 d’abril fins al dissabte 14.

Els alumnes van arribar a l’aeroport de Gatwick al voltant de les nou del matí i seguidament van agafar un bus cap a Londres. Un cop allà, van tenir el primer contacte amb la ciutat visitant diferents llocs com la Torre de Londres o el Tate Modern, i cap a les set de la tarda van conèixer les seves famílies britàniques

El segon dia va ser esgotador però molt interessant. De bon matí, van fer una ruta amb un guia anglès durant tres hores que va explicar als alumnes informació sobre els llocs més rellevants de Londres. Van tenir l’oportunitat de veure  Buckingham Palace, Horse Guards Palace, St James Park, el Big Ben… I a la tarda van poder gaudir d’un musical anomenat ‘’The Wicked’’.

El tercer dia va ser més calmat. Els alumnes van visitar Greenwich i van anar al British Museum. Seguidament van passejar tranquil·lament pel Soho, West End, Covent Garden i Oxford Street


L’últim dia, els alumnes es van acomiadar de les seves famílies i tot seguit, al matí, van visitar el Museu d’Història Natural, Harrods i el  Hayde Park. Finalment van recollir les maletes i van anar cap a l’aeroport per tornar a casa.

Pel que sabem als alumnes els va encantar el viatge, i no es van avorrir en cap moment. Repetirien el viatge ara mateix. Afirmen que ha sigut una molt bona experiència i una manera diferent de poder practicar i millorar el seu anglès.

Tags: ,

Comments are closed.