Excursió a la Font Picant, 1r Batxillerat Científic

Els alumnes de 1r de batxillerat científic van marxar el passat 24 d’abril a la Font Picant d’Argentona a investigar la flora autòctona.

La Font Picant és una zona natural d’Argentona que va tenir al segle XIX un balneari gràcies a les propietats curatives de l’aigua de la zona. Més endavant va tancar el balneari i es van construir chalets, fins que al 1976 el balneari va tancar. Passats els anys, la Font Picant va passar a ser propietat de l’Ajuntament i actualment és un espai per passejar i disfrutar de la naturalesa.

Allà els alumnes van investigar la flora autòctona del Maresme. En primer lloc la professora de biologia, Imma Llorens, va explicar les principals espècies que trobarien i algunes de les seves  característiques. Els alumnes van treballar en grups i en zones diferents i delimitades, per observar i contrastar el què trobava cada grup en cada àrea.

També van fer un plànol on van situar on aniria cada una de les espècies diferents que havien trobat, prèviament catalogades en un inventari.

Finalment, van complementar tots els inventaris diferents que havien fet els grups. Més endavant analitzaran els resultats a  classe.

 

Tags: , ,

Comments are closed.