2n de batx. visita el Parc de Recerca Biomèdica de Barcelona

El passat 18 d’Abril els alumnes de 2n de batxillerat científic van anar al Parc de Recerca Biomèdica de  Barcelona, un dels grans nuclis de recerca biomèdica del sud d’Europa.

Als alumnes els  va semblar una sortida molt interessant ja que aquestes instal·lacions els permet explorar en un espai únic les qüestions més rellevants de les ciències de la vida i de la biomedicina. Els científics  funcionen amb un model d’organització cooperatiu  amb espais conjunts que els faciliten la interrelació entre els centres i amb uns serveis comuns capdavanters. Com per exemple estan connectats amb l’Hospital del Mar que els  proporciona un bon coneixement de la realitat clínica.

En aquesta sortida van realitzar diferents activitats com una xerrada  amb un grup de joves científics. Més tard van fer diferents rutes guiades en què van visitar un laboratori i van poder parlar amb uns investigadors

També els  van explicar que els científics són molt seriosos i que s’esforcen cada dia per ser competitius i incorporar talents  dels millors centres d’Europa.

 

Tags:

Comments are closed.