Els jocs escolars a la ciutat de Mataró

Els Jocs Escolars organitzen unes competicions en diferents esports d’equip i individuals on hi poden participar totes les escoles de la ciutat, englobant: Educació Primària, Educació Secundària obligatòria i Batxillerat.
Com cada any és habitual veure pares i fills assistint cada cap de setmana a diferents indrets de Mataró, per jugar els partits de la jornada en el que participen la majoria d’escoles de primària i l’ESO de la ciutat.

Actualment, com a extraescolar es practiquen des de patinatge o escacs fins, els més populars com són els esports poliesportius on es combinen durant uns mesos la pràctica del futbol sala, basquet i handbol amb les seves respectives lliguetes.
Cal remarcar els bons resultats en tots els grups de l’Escola Pia Santa Anna, el Gem i el Mare de Déu de Lourdes que estan al capdavant de totes les competicions.
En el grup A de categoria prebenjamí mixta, l’escola guanyadora de les tres categories ha estat Santa Anna¨A¨ en el que ha aconseguit batre a rivals molt competitius com el Gem o l’Anxaneta.

La finalitat de la Direcció d’Esports és promoure el vessant més lúdic, dinàmic i educador de l’esport, potenciant valors personals com ara l’esforç, el treball en equip i el fet de saber perdre i guanyar. Per això s’anima a tots els alumnes que s’hi apuntin i obtinguin experiències úniques amb el món de l’esport.

 

 

 

 

 

Tags:

Comments are closed.