La vicepresidenta del Govern espanyol Carmen Calvo a Mataró

 

La vicepresidenta del govern espanyol, Carmen Calvo, i Miquel Iceta van estar el dissabte 26 a Mataró donant suport a David Bote, actual alcalde de Mataró, que va presentar la seva candidatura al foyer del Tecnocampus.

Hi havia molt de públic i militants del PSC que van recolzar l’acte. Primer va parlar Miquel Iceta, amb un discurs planer, mitinero. Tot seguit va pujar David Bote a l’estrada qui va ser aplaudit vàries vegades i va explicar, a grans trets – passant del castellà al català i viceversa- quina seria la seva política municipal. A continuació va pujar Carmen Calvo qui amb un discurs de reafirmació dels valors del PSOE va deixar clar el recolzament als catalans que no volen l’independentisme, però també  la seva voluntat de diàleg. L’ambient que es respirava era de gran respecte pels oradors i interès pels missatges, que van ser clars tot i que poc concisos.

La vicepresidenta va marxar “en olor de multitudes”. Un apunt: els tres guardaespatlles que portava eren guapíssims. Sí que és llesta la vicepresidenta!

Tags: , ,

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.