FUNDACIÓ MIRÓ

 

El divendres 22 de Febrer els alumnes de 3r d’ESO han anat de visita a la Fundació Miró. Han vist l’exposició de Lina Bo Bardi dibuja que és una exposició temporal que dura del 15/02/2019 – 26/05/2019. Per a ella el dibuix és un mitjà expressiu primordial alimentat per un fort sentit de la curiositat i el dubte.

 

El motiu d’aquesta sortida, segons la professora Isaura Fité va ser perquè va bé sortir de l’aula i és una manera diferent d’adquirir coneixement i trencar la monotonia de les classes.

Van fer una sortida transversal ja que en el taller hi havia el tema dels transports de l’assignatura de  socials, dels cossos geomètrics que hi ha en els espais públics. Va ser una visita guiada per la fundació Miró on van veure escultures i van parlar dels materials que utilitzen els artistes.

Alumnes de 3r ‘ESO en la fundació Miró

La Fundació Joan Miró està situada a la ciutat de Barcelona i posseeix algunes de les obres més representatives d’aquest pintor espanyol. Conté més de 10.000 peces entre pintures, escultures, tapissos, dibuixos i esbossos.

Aquesta sortida els  ha agradat molt als alumnes de 3r d’ESO perquè van aprendre coses noves i van tenir contacte amb les escultures reals, en el marc incomparable de la muntanya Montjuic.

 

 

 

 

 

Share This:

Tags:

Comments are closed.