Taller de sexualitat

El taller de sexualitat per estudiants és un taller d’educació sexual per a joves, que té com objectiu promoure una cultura de la salud sexual que previngui els embarassos prematurs, les infeccions de transmissió sexual i la violència de gènere, a través d’afavorir un exercici autónom y responsable de la seva sexualitat.  

Una companya del nostre institut, que va a 3 d’ESO, que es diu Sara Benamar ens ha anat informant del que es realitza en aquest taller.

Han començat amb una xerrada tractant de la sexualitat i de com preveure

. embarassos no desitjats.

Si per algun motiu passa alguna cosa que tú no volies com per exemple: creus que estas embarassada, has d’anar al centre d’atenció de la dona a ronda Prim, és una mena d’espai jove on et proporcionen diverses solucions, també si has pogut contraure alguna enfermetat, ells aniran fent un seguiment per veure la teva millora.

En aquest taller es realitzaran diverses activitats com introduir un preservatiu en un simulador d’un penis de goma, per assegurar-se de que no passi alguna cosa per culpa de posar-ho malament.

 

 

 

 

 

 

Tags:

Comments are closed.