4t D’ESO VISITA LA BARCELONA MODERNISTA

El passat 8 de febrer, els alumnes de 4t d’ESO van fer una excursió a la Sagrada Família i a l’Hospital de Sant Pau. Aquesta sortida es va realitzar amb l’assignatura de socials i van estar tot el dia a Barcelona.

 

Primer van anar a l’Hospital de Sant Pau. Allà els van fer una visita guiada pels únics edificis que van construir el segle XX. Els van explicar com era abans, com funcionava i què feien. Després van anar a la Sagrada Família amb un altre guia. Abans d’entrar-hi els van ensenyar un documental sobre com van construir l’edifici. Un cop van acabar de veure’l van entrar. Allà van fer una visita guiada interactiva, on la guia els feia endevinar coses sobre l’estructura per aconseguir fer la visita menys monòtona. El que més els va agradar van ser les decoracions de l’edifici, com eren, quins detalls posaven…

Els alumnes de 4t s’ho van passar molt bé i van aprendre moltes coses.

 

Tags:

Comments are closed.