Projecte Horitzons

Un dels voluntaris

Un dels voluntaris

Desde desembre, els alumnes de 1er de Batxillerat participen en una sèrie de conferències d’un projecte anomenat Horitzons. El Divendres 22 de febrer, van rebre la tercera de les set sessions, on dos voluntaris del Tecnocampus van explicar una sèrie de recursos per fer el treball de recerca, a més d’ensenyar-nos els seus treballs. Al final de la classe, van crear un debat, on es discutia sobre la utilització d’informació online o offline.

Presentació del projecte Horitzons a l’INS Miquel Biada

El projecte Horitzons va néixer com a tasca guanyadora de la primera edició del Concurs de Projectes de Responsabilitat Social Universitària, organitzat per impulsar i prestigiar el compromís social de la comunitat de la UPF. 

L’objectiu del projecte és facilitar algunes estratègies universitàries a estudiants d’instituts sobre què suposa estudiar a la universitat i com fer-ho. A més, els voluntaris faran de mentors als alumnes, que desenvoluparan activitats per tal de donar a conèixer el món universitari i orientar  el futur acadèmic de l’alumnat.

No se sap quin dia tornaràn, però segur que tothom els espera amb ànsies.

 

Tags:

Comments are closed.