crítica cinematogràfica: INTOCABLE

És una pel·lícula francesa dirigida per Olivier Nackache. És va convertir en la segona pel·lícula més exitosa de tots els temps a França.

Intocable

Philippe, un home ric, va tenir un accident i es va quedar paraplègic. Per aquest motiu va tenir que contractar algú perquè el cuides i fos  responsable dels seus moviments. Van acabar contractant  un home totalment diferent a ell per aquest tipus de treball: Driss un home que viu en un barri pobre…Un home totalment diferent a Philippe. Ells tindràn una molt bona relació encara que siguin diferents.                                

Dos mons diferents xocaràn però sorgirà entre ells dos una sincera amistat.

Aquesta pel·lícula està basada en fets reals. Intocable ha sigut un fenòmen creat a França amb  més de 19 milions de espectadors. Aquesta comèdia francesa és especialment ideal, intel·ligent…Té un significat i és que dos persones de  mons diferents poden tenir una amistat molt especial sense jutjaments. Es deixa enrere el pensament de que un és pobre, negre i que acaba de sortir de la presó i l’altre és ric, blanc i paraplègic.

Aquesta pel·lícula dona molt a pensar i és molt recomenable.

 

https://youtu.be/aYCSrM8mmmo

 

 

 

 

 

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.