El clima esta canviant, nosaltres també hauríem de canviar!

Que és el canvi climàtic? Hi ha prou fent un dia de vaga per millorar el medi ambient? Quines activitats i actuacions individuals hauríem de dur a terme per millorar l’ecologia, la nostra manera de viure i el nostre entorn?
Hem de ser conscients de que impulsant mesures preventives es pot aconseguir grans avanços,
Has de ser conscient que no pots fer el que vulguis sense importar-te el que succeix, la terra no és teva, tú pertanys a ella, per tant si no cuides el que t’envolta  tard o d’hora acabarà amb tú i amb els éssers que t’envolten.
Des de fa uns anys la terra està canviant degut a la inconsciència de la gent, això significa que estem introduint contaminants nous, els quals no som capaços de erradicar. Les causes principals són: deforestació, augment de la població, destrucció d’ecosistemes marins i augment de gasos d’efecte hivernacle i per culpa d’això  provoca extinció d’espècies, canvis climàtics, fenòmens meteorològics extrems, etc. Des del meu punt de vista no serveix de res fer una vaga per millorar el medi ambient, perque si després no t’apliques no serveix de res, tal com ja he dit fa temps que passa això i ja hauríem d’haver actuat des d’un principi.
Per tant per poder millorar el canvi climàtic pots fer:
1- Reduir les emissions
2- Estalviar energia
3- Utilitzar el 3R: reduir, reciclar , reutilitzar
4- Actuar contra la pèrdua dels boscos
5- Exigir als governs que escriguin lleis que redueixin la contaminació  i afavoreixin la natura.
https://youtu.be/wHnIjkbCQ4w
                                         
 RECORDA, LA TERRA ES DE TOTS, CUIDEM-LA!

Tags: ,

Comments are closed.