Danys ocasionats per la tempesta “GLORIA”

platja de Mataró

El dia 13 de gener, hi va haver una ventada, tempesta i rajos que els meteoròlegs van anomenar “Glòria”.

Hi va haver molts desperfectes, fins i tot hi van haver 19 ferits i 2 d’ells van estar en un estat greu i els van haver d’ingressar a l’hospital de Mataró.

arbre caigut a Mataró

Tot va començar dies abans amb un vent fort, fins que el dilluns aquest vent va ser molt més fort, va començar a ploure. Finestres, arbres, parets, etc. van caure i van haver molts desperfectes, alguns d’ells greus, com la platja de Mataró que va quedar destrossada.

l’aigua va cobrir tota la sorra

Per la seguretat dels alumnes, alguns pobles i ciutats entre ells Mataró, van decidir tancar escoles el dimarts 14 de gener, per no posar en perill alumnes i professors. No era un temporal segur per ningú, en qualsevol moment podia caure algun objecte o un arbre i ocasionar danys més greus, això ha estat lo millor per tots.

Finalment, el dia següent, el temporal ja no era tan greu com l’endemà, així que l’ajuntament de la ciutat va decidir que ja podíem fer classes, però a l’hora d’esbarjo no es podia sortir ni al pati ni fora de l’escola, perquè així ens estalviavem incidents.

Share This:

Tags:

Comments are closed.