Jornada esportiva de 1r i 2n d’ESO

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO van participar el dimecres 20 de juny en una jornada esportiva al pati. Els tutors van dividir els grups en equips per  a què competissin entre ells  i com a premi tots tindrien un gelat de regal. Així els de primer d’ESO van estar de 9.30 a 11 al pati de sorra, al gimnàs i a la sala d’ordinadors,  mentre els de 2n d’ESO feien un recorregut de quatre esports al pati de dalt. A les onze van esmorzar i a les 11.30  es van canviar els camps i van jugar fins a la una del migdia.

Tots els nois i noies van defendre el seu equip amb passió i s’ho van passar molt bé tot i la calor que ja apretava.

Bon estiu a tots!

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.