MOU-TE AMB L’ESPORT

Des de fa anys, el centre IES Miquel Biada oferta diferents activitats extraescolars esportives i musicals. Actualment el Biada ofereix tres esports; bàsquet, voleibol i futsal però, només bàsquet i voleibol estan actius, ja que futsal no té demanda suficient per a poder formar equip.
Bàsquet:
Participar en la lliga de bàsquet costa 100€ anuals més l’equipació que costa 35€. En canvi, si prefereixes fer només l’esport de lleure, són 50€ anuals més l’equipació que costa 15€. Els entrenaments són els dilluns i dimecres de 16:30h a 18:00h.
Per poder formar un equip de bàsquet, es necessiten un mínim de 10 persones. Aquest curs 2013-2014 només hi ha un únic equip de bàsquet mixte.
Voleibol:
La lliga de voleibol costa  100€ anuals més l’equipació que costa 35€; en canvi, si prefereixes fer només l’esport de lleure, són 50€ anuals més l’equipació que costa 15€. Els entrenaments són els dilluns i dimecres de 18:00h a 19:30h o bé els dimarts i dijous de 18:00h a 19:30h (depèn l’equip en el que estiguis).
Per poder formar un equip de voleibol, es necessiten un mínim de12 persones. Aquest curs 2013-2014 només hi ha un únic equip de voleibol mixte.

Per a més informació, cal destacar que els que no són  socis de l’Associació de pares, els caldrà augmentar el preu de l’activitat 20€. També es realitza un descompte per germans inscrits en alguna activitat extraescolar. Pots inscriure’t a qualsevol esport tots els dimecres de 16 a 17h a l’Institut. L’inici dels entrenaments és el mes d’Octubre.

En aquestes activitats hi poden participar tots els nois i noies de d’institut. Els equips poden ser masculins, femenins o bé mixtos.  Participaran en la lliga dels Jocs Escolars de Mataró i els dissabtes als matins hi haurà competició.
Per a més informació,  informa’t a recepció, visita la pàgina web del Biada biada.org a l’apartat de l’AMPA o envia un correu electrònic a ampa@biada.net.
Apunta’t a fer esport amb el Biada per gaudir-ne del temps lliure i així fer una mica d’esport!
Fonts: http://biada.org/html/biadapress/wp-content/uploads/2011/09/ACTIVITATS-EXTRA-ESCOLARS-AMPA.pdf

 

Tags:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.