Sala Cabanyes

“El Sopar dels Idiotes”

La famosa Sala Cabanyes de Mataró, situada a la Riera, obre les seves portes a una nova obra anomenada “El sopar dels Idiotes”.

L’autor d’aquesta obra és diu Francis Veber, un escriptor francès. Ha estat dirigida per Josep M. Rabassa i Juan José Alfonso. El repartiment hi ha sis homes i dues dones, Ferran Camps, Juli Cusachs, Jaume Pagès, Carles Granyé, Mia Puig, Santi Clavell, Anna Capdaigua i Cristina Garcia .

El sopar dels Idiotes és una obra que ens presenta un grup d’amics que setmanalment organitzen una festa on conviden a la gent més snob que han conegut per tal de passar-s’ho bé, tot i que poden arruïnar-la amb les seves tonteries. La seva finalitat és anar acompanyat d’un idiota, el qui porti l’acompanyant més idiota, guanyarà.  La cosa canvia quan l’amfitrió sofreix una lumbàlgia i ha de suspendre el sopar, però rep la visita inesperada del seu idiota.

Les entrades es van posar a la venda el dia 15 de febrer del 2014. Es podrà veure els dies 16, 21, 22, 23 i 2 de març, a la Sala Cabanyes.

Es una comèdia per morir-te de riure, amb unes bones rialles assegurades que et deixaran bocabadat. Estàs preparat per sofrir un atac de riure i passar una bona estona rodejat dels teus amics i amigues?

No t’ho perdis!!

Share This:

Tags:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.