Sant Jordi: quan els alumnes és tornen artistes

El passat dimecres 23 a l’acte de Sant Jordi, a més a més de la entrega de premis dels concursos alguns dels alumnes van realitzar una sèrie d’actuacions com per exemple: rapejar, ballar sevillanes, cantar, tocar instruments, etc.

Alguns grups estaven practicant a l’escenari de la sala d’actes mentres els seus companys esperaven i s’anaven tornant, algunes professores estaven controlant que tot es fes correctament i que no hi haguessin aldarulls. Altres estudiants estaven preparant-se ja que feien de presentadors de l’event.

Desprès dels assajos  els diferents alumnes van actuar a dos actes. El  primer  va començar a les 10.30 per el  1er Cicle d’ESO;  el segon va  començar a les 12.45 per el  2n Cicle i  1r de Batxillerat. L’acte va ser un  éxit i va agradar molt al públic.

Aquest actes  van estar dirigits  per les professores Àngela Guerrero i Rosa Conesa.

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.