El nou Barça de Luis Enrique

El Barça ja prepara la propera temporada amb una gran remodelació. Tot apunta a què el líder del projecte serà Luís Enrique (actual entrenador del Celta de Vigo).El tècnic i el director esportiu del Barça, Antoni Zubizarreta es van reunir a la casa de Luis Enrique a Barcelona.luisenrique1
El tècnic i el director esportiu han parlat sobre les noves incorporacions de la propera temporada de l’ equip blaugrana, primerament el nou tècnic haurà exigit que vingués amb ell del Celta Rafinha (germà de Thiago Alcantara, actual jugador del Bayern de Munich), el jugador d’origen brasiler es propietat del Barça però esta cedit al Celta.
També hauria demanat que tornes a casa Deulofeu (actualment cedit al Everton). L’altra fichatge que ja esta tancat és la incorporació del porter Ter Steaguen com a substitut de Victor Valdes.
Els rumors actuals per al desitjat central apunten cap a David Luiz (jugador del Chelsea de Mourinho) per 39 milions d’euros.terstegen
De moment només es sap això sobre les incorporacions, de cara a les baixes l’equip en sofrirà bastants.
L’adeu del capità Carles Puyol i Victor Valdes ja estan confirmats, els rumors apunten a què Alexis Sanchez fichara per la Juventus de Turin, i en la Premier jugadors com Cesc, Pedro i Mascherano són molt desitjats en la Premier.
De moment aquests són les altes i les baixes del equip blaugrana.

A la posició de central sona molt fort l’arribada de Marquishio a cambi de Dani Alves i 20 milions d’€.

Tags: ,

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.