Sortida de 2n d’Eso a les Illes Medes i als Aiguamolls de l’Empordà.

El dies 6 i 15 d’aquest de maig, els alumnes de 2n d’ESO  van marxar a les Illes Medes i als Aiguamolls de l’Empordà.

Les Illes Medes són uns arxipèlags situats  en el Mar Mediterrani i davant de l’Empordà, format per set petites illes rocoses. Els Aiguamolls de l’Empordà són un conjunt d’aiguamolls generats pel curs final del riu Muga, Fluvià, el Ter i del Daró.

La professora Margarita Costa, ens ha explicat que amb aquesta sortida es volia fer una activitat aplicada, que complementés la part teòrica de Ciències Naturals de 2n, que consisteix en l’estudi dels Ecosistemes.

També ens ha explicat, que als alumnes els ha agradat molt ja que és una sortida lectiva, s’està tot el dia a l’aire lliure, es pot gaudir dels paisatges i els encanta el viatge a les illes Medes amb el vaixell Nautilus, que té el fons de vidre i es poden veure els peixos i la posidònia.

Per últim, cal afegir que hi havien moltes onades, això va afegir emoció al viatge, l’excursió té tant d’èxit que intentaran tornar el proper curs.

Illes Medes

Illes Medes

Alumnes escoltant al monitor

Alumnes escoltant al monitor

Aiguamolls de l'Empordà

Aiguamolls de l’Empordà

Share This:

Tags:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.