PQPI D’IMATGE PERSONAL

El passat 8 de maig , els alumnes del PQPI d’imatge del nostre institut van anar a visitar les instal·lacions on es realitza el CFGM de Perruquería, és a dir el Cicle Formatiu de Grau Mitjà.
Quan van arribar, els hi van explicar el funcionament del cicle i quines activitats s’hi realitzen, aquestes són algunes de les matéries que tenen els alumnes d’aquest cicle:Direcció tècnic-artística.
tractaments capil · lars, higiene, desinfecció i esterilització aplicades a perruqueria, canvis de color en el cabell, tall de cabell i tècniques complementàries i d’altres temes similars

Els alumnes vàren trobar molt interessant la sortida, ja que els va ajudar a orientar-se una mica dins de la mateixa família professional, i així poder donar continuitat als seus estudis.

Poden accedir a aquest PQPI les persones que no tenen el títol de graduat o graduada en ESO i tenen almenys 16 anys l’any en què s’inicia el curs.

En aquest PQPI, es formen els alumnes perque quan acabi aquest curs ja siguin capaços d’incoporar-se al món laboral amb un títol anomenat  Técnic Mig en Perruquería, aquest curs consta de 814h en les cuals es preparen els alumnes i realitzen práctiques.
Els alumnes amb aquest títol podran desenvolupar els següents cárrecs: Director tècnic artístic de salons de peluquería, estilista, perruquer, manicura, barber.
O si be ho prefereixen, poden continuar amb els seus estudis realtizan un Cicle Formatiu de Grau Mitjá, i posteriorment, el Cicle Superior de Perruquería.
f5

Share This:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.