Gran espectacle de Katy Perry a Barcelona

La cantant nord-americana Katy Perry va desplegar la nit del 16 de Febrer al Palau Sant Jordi de Barcelona davant més de 12.000 entregats seguidors el seu espectacle de múisca i focs artificials, amb el qual ha iniciat la gira europea del seu “Prismatic World Tour”.

L’ artista ha arribat a Barcelona, la seva única escala a Espanya, després del parèntesi que va fer fa uns dies de la seva gira mundial per actuar a la mitja part del Super Bowl, amb la qual es va convertir en un fenomen de masses televisiu.

Perry molt considerada amb els seus seguidors, ha tingut també el seu moment fan, quan ha deixat que pugés a la passarel·la lateral un jove de Mataró, emocionat, gairebé fora de si, que li ha traduït al castellà i al català la gfrase en aglès “Estic feliç d’estar a Barcelona”.

Des del llançament a l’octubre de 2013 de “Prism”, Perry va ser número 1 d’ iTunes en 97 països i l’àlbum va vendre més de 6 milions de còpies en tot just set mesos a tot el món.

 

Comments are closed.