Gran celebració dels 30 anys dels Pets

Fa 30 anys ja de l’inici de la  carrera professional dels Pets i divendres 17 d’abril van començar la seva gira celebrant-los a la sala Clap de Mataró.

Els Pets han anat renovant el seu discurs musical a cada disc i un repàs de tres dècades tindrà moments per a tot. És, abans que res, una festa d’aniversari. Del grup i els seus 30 anys i, amb ells, de tots els que els han tingut per banda sonora.

Les entrades anticipades costaven 15 euros, mentre que a taquilla costaven 18. Però es van acabar totes les entrades uns dies abans de l’actuació.

Els Pets surten  amb una nova Gira: ELS PETS 3.0. Un espectacle on el grup de Constantí passa revista al seu cançoner i a les cançons més emblemàtiques de la seva trajectòria.

El concert va començar d’allò més fort sorprenent a tota la gent, Després de dues hores de concert i de fer suar la samarreta a base de bé, el grup va marxar amb un evident somriure d’orella a orella.

Els Pets tornen a un registre més esverat i directe del què havien mantingut els darrers temps. Deixen els recintes amb butaques, les teatralitats i els matisos musicals per desenfundar tota la seva artilleria. Tiren de repertori conegut per agradar al públic i a partir d’aquí fan gaudir. Els Pets estan en forma.

Van demostrar en tot moment que estaven en una gran forma aguantant de manera excel·lent amb un públic espectacularment transversal en edat  de nanos de 20 anys a gent amb els 50 celebrats.

Share This:

Tags: ,

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.