Crítica a la serie ‘Raíces’

poster de la sèrie televisiva

A finals dels 70, el canal ABC va estrenar la sèrie Roots (arrels), que va trencar amb l’establert mostrant l’esclavitud amb tot el seu detall, mostrant la seva crueltat.

Basada en la novela homònima d’ Alex Haley, guanyadora del premi Pulitzer, relata la vida de Kunta Kinte, un jove de Gàmbia que en 1767 va ser venut com esclau i el seu nom va travessar generacions convertit en símbol de lluita, patiment i heroisme.

Al 2016 el canal History Channel va produïr i emetre un remake d’aquesta popular història , recollit en una mini sèrie de 4 capítols, emés per primer cop el 17 d’octubre  amb més de 100 milions d’espectadors, amb una producció i efectes actualitzats i una història excel·lent   molt fidel a la sèrie original.

Ara per primer cop emès a Espanya, podem gaudir de la sèrie a Antena 3 el dijous a les 22.40.

La sèrie té una ambientació molt realista a l’época de l’esclavitud als Estats Units. Apart és una sèrie amb una molt bona trama que t’ensenya la crueltat per la que milions de persones van haver de passar.

Directors: Bruce Beresford, Thomas Carter, Philip Noyce i Mario Van Peebles.

Actors més importants: Roman Amstrong, Emayatzy Corinealdi, Laurence Fishburne, Matthew Goode, Carlacia Grant, Malachi Kirby, Regé-Jean Page i Anna Paquín.

 

 

Share This:

Tags:

Comments are closed.