Les discoteques de Mataró

Encara que sembli mentida, o probablement una novetat, la capital del Maresme últimament ha estat una de les principals ciutats d’oci musical de l’extraradi de Barcelona. Mataró rep cada any i cada cop més a un gran públic de totes les edats per gaudir de la música  que es concentra en l’oferta de locals de diferent tipología d’ambient i música. Hi ha doncs un gran ventall de possibilitats per triar al polígon de Pla d’en Boet.

Pel que fa a la nostra franja d’edat, tots som conscients que el boom popular entre el jovent és la discoteca Cocoa. Aquesta discoteca obre les seves portes cada divendres pels joves d’entre setze i divuit anys i els dissabtes per aquells que superen la majoria d’edat. Gràcies a la importància i el renom que ha obtingut durant els últims anys, aquesta discoteca ofereix autobusos pels adolescents de les ciutats properes a Mataró.

 

Però com tot, el nom d’aquesta discoteca no només és conegut per oferir aquest servei al jovent. La discoteca Cocoa, també ha causat diverses controvèrsies entre els veïns, pares imares de Mataró a causa de les disputes al carrer i el creixent consum d’alcohol entre els joves que provoca moltes vegades un col.lapse de comes etílics a urgències, sobretot en èpoques de festivitat.

L’oferta discotequera entre els adolescents de Mataró i voltants es limita a Cocoa, ja que, és l’únic recinte que ofereix un espai pels joves menors de divuit anys. Per altra banda, si fem referència a altres franges d’edat, podem trobar més diversitat musical i ambiental; Així docs, la Sala Clap, que a més de ser una sala d’oci nocturn ofereix música en directe. Aquest espai compta amb un estil de música més alternatiu i dinàmic, música en català i temes de sempre. Un altre tipus de sales nocturnes són Das Andere, Oasis i  La Cova.

 

 

Comments are closed.