Eurovisión

Eurovisión és un concurs musical televisiu, que té lloc anualment, des de la seva creació l’any 1956, i que està produït per la Unió Europea de Ràdio i Televisió. Cada televisió escull un artista o grup que la representi amb una cançó, que haurà de ser interpretada en directe durant el concurs per tots els canals de televisió que hi participen. Un cop han actuat tots els representants, es dóna un període per tal que els teleespectadors votin la seva actuació preferida; des de 2009 els països també empren jurats que decideixen el 50% de la votació final.

Aquest any el concurs es celebra a Kiev (Ucraïna) els dies 9, 11 i 13 de maig. És la segona vegada que es celebra a Ucraïna després de l’edició del 2005. Els dies 9 i 11 semifinals i el dia 13 la final.

Candidats d’Espanya a Eurovision :

Maika Barbero

Cançó : Momento crítico

Manel Navarro

Cançó : Do it for your lover

Mirela Cabero

Cançó : Contigo

Mario Jefferson

Cançó : Spin my head

Paula Rojo

Cançó : Lo que nunca fue

LeKlein

Cançó : Ouch

Share This:

Tags: , , ,

Comments are closed.