Una mossegada saludable

Aquest any amb la idea de motivar els alumnes de l’ESO a consumir fruita,  s’ha iniciat al nostre institut un projecte anomenat “una mossegada saludable” que es porta a terme dues vegades al mes.

Els tutors de segon d’ESO s’organitzen per repartir uns vals a l’entrada del pati  que son bescanviables per una peça de fruita, cada alumne que vol menjar ha d’agafar un val i anar a la paradeta que munten al pati per canviar-lo.

 

Per poder elaborar aquest projecte els tutors de l’ESO s’han posat en contacte amb l’AMPA -ja que necessiten un suport econòmic- i cada setmana que s’elabora l’activitat compren 450 peces de fruita a una botiga ecològica d’Argentona.

De moment està funcionant bastant bé el projecte ja que gairebé tota la fruita es consumeix i els alumnes els agrada aquesta iniciativa.

 

Comments are closed.