3r i 4t d’ESO se’n va a França

Des de fa uns anys l’institut Miquel Biada fa un intercanvi a França amb alumnes de tercer i quart d’ESO. Els membres de la revista ens hem interessat pel tema i ens hem informat sobre això. Per poder informar-nos hem preguntat a diferents alumnes de 4t perquè ens donin  la seva opinió i ens expliquin una mica la seva experiència d’intecanvi.

Alumnes a França

Els alumnes de 4t ens han donat la seva opinió i  tots tenen un molt bon record de  l´experiència amb els francesos. El pensament d’aquests nois i noies sobre aquesta situació són les següents: “creiem que és una molt bona experiència. A part que fas una immersió en la llengua i coneixes  com fan el seu dia a dia , fas turisme. A  més les famílies ens tractaven molt bé, això, vulguis o no fa que la experiència valgui molt més la pena. A més volem tornar a anar d’aquí  un temps per poder  veurel’s”. D’altra banda tenen molt clar que gràcies a això fan noves amistats i es relacionen molt més.

 

Aquest curs els alumnes de l’institut ja hi han anat i sembla que serà un record innolvidable, ara queda que els francesos vinguin a passar una temporada aquí, però encara no sabem quan serà.

 

En conclusió, la idea és molt bona ja que els alumnes queden molt satisfets i contents amb l’experiència i aprenen molt de francés. Esperem que aquest viatge d’internavi es segueixi realitzant durant molts anys. 

Share This:

Tags: , ,

Comments are closed.