Sortida al Museu Picasso

Els alumnes de 4t que fan l’optativa de plàstica van anar el dia 15 de Maig, de sortida al Museu Picasso situat a Barcelona.

Van anar per fer una visita a un museu important de Barcelona, un museu, a més a més, dedicat a un artista mundialment conegut: Pablo Picasso. I per a què els alumnes gaudissin de l’experiència de veure obres d’art en directe.

Van fer una visita-taller, ja que van realitzar un recorregut per les obres de Picasso observant l’evolució d’aquest pintor i després van fer d’artistes i models alhora, per parelles. Primer van fer un retrat del company i després un autoretrat. Finalment van sobreposar els dos retrats i la doble imatge els va recordar els retrats de Picasso que prèviament havien vist al museu.

Els van ensenyar 4 obres de Picasso: Retrat de la tia Pepa, 1896, Retrat de Jaume Sabartés amb gorgera i barret, 1939, Pintor treballant,1957 i Las Meninas, 1957

El que va agradar més als alumnes va estar dibuixar els 2 retrats, ja que es van divertir  i s’ho van passar molt bé.

El Museu Picasso de Barcelona és el museu de referència per al coneixement dels anys de formació de Pablo Picasso. Amb més de 4.249 obres del pintor; disposa de la col·lecció més completa del món d’obres de joventut de l’artista.

Hi han exposicions temporals com per exemple, Picasso, la mirada del fotógrafo aquesta exposició proposa una immersió en l’univers de Pablo Picasso a través de la fotografia, una manera d’expressió polisèmic per naturalesa, ja que produeix imatges tan diverses que porten en si totes les facetes d’un creador que és alhora autor, model, testimoni i espectador de la seva obra i de la seva vida.

Dura entre el 7 de juny i 24 de Setembre.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.