DESCONFINAMENT COMERCIAL

Les fotografies que es poden veure a continuació, estan relacionades amb el desconfinament comercial. El que es pot veure són les noves mesures que s’han establert respecte als comerços i de la manera en què ens hem d’adaptar i comportar en aquesta situació, que encara no ha acabat.

Aquesta és la caixa que es troba al barri Peramàs. Per motius d’horari no he pogut treure una foto on es vegi la cua de persones que hi ha dia rere dia, cadasqun d’ells mantenint la distància de seguretat, que per això són les línies blanques que es troben a terra, a la paret esquerra.

Aquest és el supermercat Caprabo, que es troba al barri Cerdanyola. En aquesta fotografia podem veure com les persones que es troben dins d’aquest establiment porten una mascareta i guants. Crec que el fet que la portin, a part que en alguns casos és obligatori, reflecteix la por que encara moltes persones senten de ser contagiades; és obvi que sentin pànic, perquè el virus pot causar greus problemes de salut, i en alguns casos la mort. Si ens fixem, veurem que també a terra hi ha unes línies que marquen al lloc on t’has de situar una vegada arribes a la cua per pagar.

Aquesta fotografia l’he pres al Mercadona del barri de Cerdanyola. Si ens fixem bé, podem veure tres persones que van amb guants (obligats pel supermercat) i tot i que encara no es veu, portaven mascareta. Igual que a l’anterior foto, podem veure la por que senten les persones. No ho representen amb les seves cares, però sí que ho representen amb les coses que es posen per poder protegir-se; mascareta i guants, i la seva manera d’actuar; sent conscients de la situació en la qual ens trobem. Per això respecten la seva seguretat i la dels altres.

En conclusió, podem veure com ha canviat la forma de fer les coses a l’àmbit comercial. Ara no podem entrar als establiments al nostre aire, sinó que els aforaments s’han reduït i ja no poden entrar la quantitat de persones que entraven abans. D’altra banda, a les perruqueries no es fa cua, sinó que s’ha de demanar cita prèvia per poder-hi anar. Finalment, el que es pot veure és que el coronavirus ha afectat molts àmbits de la nostra vida, i ha fet canviar la manera de treballar i estudiar de moltes persones.

Share This:

Tags: ,

Comments are closed.