Adéu revista, adéu “Punts suspensius”

primer número de “Punts suspensius” l’any 2000

La direcció de l’ Institut Miquel Biada ha decidit suprimir l’assignatura optativa de “Revista i Multimèdia” del 1r de batxillerat per la qual cosa la revista PUNTS SUSPENSIUS ja no serà actualitzada.

Aquesta és l’última actualització de PUNTS SUSPENSIUS. Des de que va ser creada en format paper l’any 2000 no ha fallat cap any en la publicació d’activitats, excursions i opinions dels alumnes, ja que sempre ha estat escrita per alumnes dins d’una assignatura dirigida pels professors i les professores del departament de llengües.

número de Nadal l’any 2001

Primer es va imprimir a Argentona, fins que l’any 2012, va passar a ser digital. Molts dels estudiants d’ESO i 1r de batxillerat han après a fer de fotoperiodistes i redactors dels esdeveniments de la ciutat, d’activitats i sortides de l’institut. Han après també a cercar informació, a investigar, a observar la realitat amb sentit crític, a redactar i a fotografiar.

2004, la revista anunciava l’any DAlí

Però ja s’ha acabat un cicle, la direcció no dona opció. I a més ha desmuntat el plató que amb tanta il.lusió va promoure el professor Manuel Varea per fer programes per la televisió local amb els alumnes de batxillerat. Esperem que en un futur torni a haver un mitjà de comunicació dels alumnes i un plató on poder experimentar amb la càmera i les noves tecnologies de l’audiovisual. Adèu “Punts Suspensius”, fins aviat! …

Share This:

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.