Com és el Cicle Mig de decoració i rehabilitació d’interiors?

El passat divendres 16 de maig, en Mustafa Ceesay de Cicles del nostre centre va accedir a que li féssim una entrevista per saber la seva opinió la nostra escola, ja que prové d’un altre institut.

Aquest noi es diu Mustafa Ceesay, ve del Damià Campeny i està cursant 1er de Cicle Mig de decoració i rehabilitació d’interiors.

En aquesta entrevista ha dit que es sent molt a gust en aquesta modalitat ja que en les seves matèries poden aprendre sobre tècniques constructures, com podria ser fer una paret de maons, un estuc venecià, posar plaques de pladur o fins i tot, parquet de disseny de mapes, etc.

També ens ha informat de que fan classes teòriques i pràctiques molt entretingudes encara que a vegades resulten cansades però generalment interessants. Els dos tipus de classes li agraden, anar variant i fer una mica de tot. L’ambient que es respira en el seu grup és molt tranquil ja que s’ho passen bé.

Han fet escasses sortides però profitoses. Els hi hagués agradat més fer-ne de més però les han sabut relacionar amb les assignatures corresponents.

Desprès d’aquest Cicle aquest alumne creu que seguirà millorant la seva formació acadèmica o es ficaria en el món laboral si hi trobés algun lloc.

No s’esperava que el funcionament del centre fos així però encara que no li és bastant indiferent no li desagrada.

Share This:

Tags: ,

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Comments are closed.