taller de fotografia al CCCB

Els alumnes de l’optativa “revista” de 1r de batxillerat van anar dimecres 15 de novembre a un taller de fotografia al CCCB (Centre de Cultura Contemporànea de Barcelona) on van rebre una classe sobre com fotografiar l’arquitectura de la ciutat i establir relacions amb la literatura. Així els alumnes, després de visionar nombroses fotografies sobre arquitectura a la ciutat van dividir-se en dos grups i van sortir a fotografiar racons del barri del Raval. Hi havia dues temàtiques “poètica de l’arquitectura” i “passatges”. Durant dues hores els alumnes van buscar imatges i després van tornar al taller dins l’edifici del CCCB al Casal de la Caritat i van retallar les millors fotografies per elaborar dos albums. El resultat el podeu veure en aquesta galeria d’imatges.

 

 

 

 

 

Share This:

Tags: ,

Author:Angela Guerrero Brullet

Professora i periodista nascuda a Mataró (Barcelona). Editora de la revista escolar Punts Suspensius i responsable del plató de l'INS Miquel Biada.

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.