Sortida a la Central de Cicle Combinat de Sant Adrià de Besòs

Els alumnes amb armilla reflectant visiten les instal·lacions.

Els alumnes de 1r de batxillerat tecnològic van anar la setmana passada a la Central de Cicle Combinat de Sant Adrià de Besòs.

L’actual central tèrmica del Besòs, construïda per Copisa, se situa al costat de les instal·lacions que ocupava una antiga central tèrmica, construïda en 1970 i desmuntada l’any 2007.

El principal objectiu de l’activitat era que els alumnes coneguessin de primera mà el procés de generació en una Central Tèrmica de Cicle Combinat: les instal·lacions, les funcions dels diferents elements que ho configuren, el procés… així com la seva importància en el sistema de generació elèctric.

Vista exterior de la central.

Els vans ensenyar la central, juntament amb les turbines a partir de la informació que havien explicat anteriorment, amb l’ajuda d’una guia i el lliurament  d’un dossier d’aprenentatge. Quan van entrar a la sala de control un fet que va sobtar als alumnes va ser que tot i haver-hi molts ordinadors només un d’ell disposava de connexió a internet, per evitar hackejos externs.

Tot i que amb un viatge mogut, els alumnes van gaudir molt de l’activitat.

 

 

Share This:

Tags:

Subscribe

Subscribe to our e-mail newsletter to receive updates.

Comments are closed.