Madrid-Barça

El passat 23 desembre es va jugar al Santiago Bernabéu un dels partits més esparats de l’any  el clàssic, on va haver-hi un clar dominador del partit, el Barça.

El partit va començar molt igualat per les dos bandes, amb ocasions clares tan per el Madrid com per el Barça, però una gran actuació dels porters dels respectius equips van fer que la primera part acabés amb el resultat d’empat a 0. La segona part va començar igual que la primera però després d’una bona combinació del Barça el minut 60 Luis Suarez va inaugurar el marcador.

A partir d’aquell moment el Barça va començar a dominar el partit i després d’un embolic dins l’àrea petita del Real Madrid va acabar amb l’expulsió de Dani Carvajal per unes mans clares, i amb un penalti a favor del Barça, que va transformar Messi, amb el partit sentenciat el minut 93 després d’una bona jugada de Messi que va acabar sense una bota, Aleix Vidal va marcar el 0-3 que va sentenciar el partit.

 

 

Share This:

Tags:

Comments are closed.