L’espanyol Carlos Sainz guanya el Dakar 2018

Carlos Sainz ha estat el guanyador en la categoria de cotxes del Dakar d’aquest any.

El Dakar 2018 va arrancar el 6 de gener a Lima, Perú sent una edició molt especial, ja que és la 40a edició.

Va començar amb 525 participants amb 337 vehicles entre motos, cotxes, camions i quads. L’objectiu de tots els que participen és arribar a Córdoba el 20 de gener. D’aquests 525 participants 33 són espanyols dels que podem destacar Carlos Sainz i Nani Roma en cotxes i Joan Barreda i Laia Sanz en motos.

Fins a l’etapa d’avui que és la 8a només han arribat 22 espanyols a Argentina, dels quals podem destacar la 3a posició de Gerard Farrés en motos, la 4a posició de Carlos Sainz tot i tenir una sanció de 10 minuts per suposadament provocar que un participant que anava amb quad caigués. També podem destacar l’abandonament de Nani Roma que va patir un fort accident a la final de la 3a etapa i va ser evacuat a l’hospital.

 

 

Share This:

Comments are closed.