TRES ALUMNES DE L’INSTITUT ARRIBEN A LA FINAL DE LA LLIGA DE DEBAT DEL TECNOCAMPUS

L’Aminata Torro Barry, en Miguel Gómez i la Marina Avellán – alumnes de 1er de batxillerat de l’institut-, arriben a la final de la 2a Lliga de Debat del Tecnocampus de Mataró, després de guanyar la lliga interna que es va dur a terme entre tota la classe. Tot i que al Tecnocampus no van resultar guanyadors, els alumnes afirmen que ha sigut una experiència molt enriquidora, innolvidable i que els ha servit per sentir-se més units entre ells.

 

Tots els finalistes de diverses escoles que van arribar a la final de la 2a Lliga de Debat

La lliga de debat ha sigut una activitat organitzada per coordinació pedagògica sobre com reeixir en un debat oral i ha estat proposada per la Universitat Tecnocampus Mataró.

La finalitat d’aquest debat és ensenyar als alumnes a argumentar en una conversa, treure’ls la vergonya de parlar en públic i ensenyar-los noves eines del llenguatge oral.

Com en d’altres ocasions les opinions dels alumnes són molt variades. Una part de la classe diu que els vindrà molt bé de cara al futur, sobretot pel Treball de Recerca, que hauran d’exposar a segon de batxillerat. A més a més diuen que les xerrades formatives  han estat divertides, dinàmiques i distretes gràcies als membres de l’equip del Tecnocampus.

Els alumnes de l’institut amb unes samarretes que es van fer per donar suport als seus companys que participaven a la final.

Una altra part de la classe diu que no vol participar en aquesta activitat per vergonya a parlar en públic, a ficar la pota en un discurs, a quedar malament davant del públic, etc. A més a més opinen que potser les xerrades han estat una mica llargues i repetitives, però que igualment van posar totes les seves ganes per arribar a la final de la lliga de debat.

 

 

 

 

 

Share This:

Comments are closed.