El Barça guanya la Copa del rei de bàsket

Després de quatre anys de sequera, el Barcelona guanya la Copa del Rei de Bàsquet, títol que no aconseguia des del 2013. Un Barcelona Lassa que ha viscut una autèntica revolució amb el nou entrenador Svetislav Pesic.

La primera part va acabar amb un resultat bastant igualtat 34-40 a favor del barça. Al començament del tercer quart el Barça va apretar i va agafar una distància de 18 punts, tothom pensava que la final es decantaria per el Barça, però en els últims minuts gràcies a l’encert de Thompkins des de la línea de 6,75 va fer que a falta de 6 segons el Madrid només perdés de 2 punts de diferència i amb pilota a favor seu. Tot i tenir l’oportunitat de empatar i fins i tot guanyar, el Barça amb un final bastant polèmic per la suposada falta d’ un jugador del Barça sobre un del Madrid que no es va pitar a falta d’un segon de que acabés el partit i que els jugadors del Madrid van protestar els àrbits, el Barcelona es va imposar aconseguint la seva 25 copa del rey.

Aquí podeu trobar un enllaç amb el resum de les millors jugades del partit

Resum Barça-Madrid final copa del rey 

Share This:

Comments are closed.