Espanya aconsegueix els millors Jocs Olimpics de la seva història.

Els Jocs Olímpics d’Hivern han arribat a la seva fi amb el millor resultat de la història per a Espanya.

Les medalles de bronze de Javier Fernández en patinatge artístic i Regino Hernández a “snowboard cross”, han acabat amb 26 anys de sequera de la delegació espanyola sense pujar a un podi olímpic.

Regino a la final, volant cap al bronze

Regino, en una accidentada final, en la què va sortir primer, va saber mantenir la tercera posició quan es va veure superat pel gran favorit, el vigent campió Pierre Vaultier. Per darrere, van patir caigudes els nord-americans Nick Baumgartner i Mick Dierdorff, així com l’australià Alex Pullin. L’espanyol va saber mantenir el cap fred i ha conseguit quedar-se amb el bronze.

Per una altra banda, Javier Fernández va lluir el seu millor patinatge artístic en PyeongChang per guanyar la medalla de bronze en els Jocs Olímpics d’hivern. Només els japonesos Hanyu i Un van poder superar a l’espanyol.

Els dos medallistes espanyols al podi.

Finalment, Espanya posa punt i final a aquests Jocs Olímpics amb un bon sabor de boca, saben que a Espanya la passió pels esports de neu i gel cada cop creix més. Hi ha optimisme i s’espera superar aquests registres l’any 2022 a Pekín.

Share This:

Comments are closed.